MTC Musselkanaal

11 maart: Klussendag MTC

Op zaterdag 11 maart is het de NL Doet dag. In heel het land komen dan vrijwilligers in actie om diverse klussen te doen. Ook MTC doet mee aan NL Doet en heeft daar zelfs een leuke subsidie voor ontvangen!

Samen met enthousiaste leden willen we op 11 maart ons tennisterrein weer netjes maken voor het nieuwe tennisseizoen. Klussen die we onder andere willen doen zijn het snoeien van de bomen, het verwijderen van onkruid, het schoonmaken van reclameborden en winddoeken, het aanvegen van het terras en het schoonmaken van de binnen- en buitenkant van de kantine.

Op wie kunnen we rekenen?

We hopen op zoveel mogelijk vrijwilligers! Hoe meer leden helpen, hoe meer klussen we kunnen doen. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. We horen graag op wie we kunnen rekenen zaterdag 11 maart en vragen je daarom om via info@mtc-musselkanaal.nl te laten weten of je aanwezig bent.

Tot slot: we starten om 08.30 uur en verwachten rond 13.00 uur klaar te zijn. Voor materialen wordt gezorgd, maar mocht je zelf nog iets in huis hebben dat we goed kunnen gebruiken dan stellen we het op prijs als je dit mee wilt nemen.

Tot 11 maart!