MTC Musselkanaal

Lid worden van MTC

Aanmelden als lid is heel eenvoudig. Download het aanmeldformulier, vul dit formulier in, print het uit en lever het in bij MTC Musselkanaal aan de Nijverheidslaan. Inscannen van het document en mailen naar info@mtc-musselkanaal.nl is ook mogelijk.

IMG_7080

Aanmeldingsformulier lidmaatschap 2020

Na aanmelden krijg je bericht van de ledenadministratie. Bij inschrijving dient een machtiging getekend te worden voor een automatische incasso voor het lidmaatschapsgeld.

Voor alle nieuwe leden wordt een KNLTB-pasje aangevraagd waarmee je een van onze smashcourt-banen kunt reserveren en waarmee je kunt deelnemen aan toernooien en competities.

Een lidmaatschap voor volwassenen bedraagt 102,50 euro per jaar en voor kinderen t/m 16 jaar is dit 57 euro. Voor een gezinsabonnement betaal je 255 euro per jaar. Voor deze bedragen kun je onbeperkt gebruikmaken van onze banen.

Inschrijfformulier winterleden 2020_2021

We bieden ook de mogelijkheid om een winterlidmaatschap bij MTC te nemen. Dit is een lidmaatschap voor de periode van 1 oktober tot 1 april. Het tarief hiervoor is 47,50 euro. Betaalwijze is middels eenmalige automatische incasso.

 

Vragen over het lidmaatschap?

We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op

  • Naam(*)
  • Email(*)
  • Opmerkingen: