MTC Musselkanaal

Jeugd

scholieren-kennis-tennis1De jeugd vormt de toekomst van onze club. MTC Musselkanaal vindt het dan ook belangrijk om zoveel mogelijk kinderen en jongeren te binden aan de club. De afgelopen jaren is het aantal jeugdleden binnen de club weer flink gegroeid.

Jeugdcommissie

De jeugdcommissie is het directe aanspreekpunt voor de jeugd en hun ouders. Zij doet aan actieve werving van nieuwe jeugdleden. Daarnaast organiseert de jeugdcommissie ieder jaar verschillende leuke activiteiten voor de jeugd, zoals de jeugd-toss, competities en nog veel meer.

Waarom tennis?

Tennis is een ontzettend spannende, gezonde en veelzijdige sport. Tennis leert kinderen om zichzelf verantwoordelijk te voelen voor keuzes en daden en om te gaan met succes en tegenslag. Elk punt biedt weer een nieuwe kans! Tennis daagt een kind uit om door te zetten, samen te werken en zelf regels toe te passen. Het kan een leven lang, op eigen niveau, gespeeld worden en staat voor plezier, sportiviteit, inzet en respect.

Jeugdtrainer

pannekoekentoernooi4

MTC Musselkanaal beschikt over een gecertificeerde jeugdtrainer. Erik van der Laan geeft op vrijdag les aan de jeugd. Daarbij heeft hij oog voor de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen en elk kind krijgt de aandacht die hij of zij nodig heeft. Plezier in de tennissport staat voorop tijdens de tennislessen!

Vul het onderstaande formulier in voor meer informatie over tennis voor jeugdleden en tennislessen:

 

 

    Vraag vrijblijvend informatie aan

    • Naam(*)

    • Email(*)

    • Opmerkingen