MTC Musselkanaal

Tennisclinic van Jacco Eltingh bij MTC. Meld je nu aan!

Altijd al eens een tennisclinic willen hebben van een oud-wereldkampioen? Op zondag 1 oktober heb je de kans! Dan geeft voormalig toptennisser Jacco Eltingh een tennisclinic op ons tenniscomplex. Mis dit niet!

De tennisclinic maakt onderdeel uit van de Iso Lemon Tennistour en vindt plaats op zondag 1 oktober en duurt van 13.30 tot 17.00 uur. In groepsverband leert Jacco Eltingh je de fijne kneepjes van de tennissport. Er is aandacht voor techniek, tactiek en sportvoeding. Gezelligheid en sportiviteit staan voorop!

Programma

Het middagprogramma ziet er globaal als volgt uit:

13.30 uur   Ontvangst
13.45 uur   Welkomstwoord
14.00 uur   Warming-up, groepsfoto en start clinic
15.15 uur    Pauze
15.30 uur   Vervolg clinic
16.30 uur   Demonstratiewedstrijd
17.00 uur   Einde programma

Meedoen aan deze unieke tenniservaring?

Van volwassen deelnemers vragen we een eigen bijdrage voor de tennisclinic van 5 euro per persoon en voor junioren een bijdrage van 2,50 euro. Je kunt je aanmelden via info@mtc-musselkanaal.nl en door het verschuldigde bedrag over te maken op NL29 RABO 0360 1312 39 o.v.v. tennisclinic. Je betaling is tevens je bewijs van inschrijving. Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 20 september.

Let op! Er kunnen maximaal 64 mensen aan de clinic meedoen, onder wie ook junioren. Wees er dus snel bij, want vol is vol! Als er meer dan 64 aanmeldingen zijn, wordt gekeken naar de volgorde van betaling.

Publiek is van harte welkom!

Ook als je niet deelneemt ben je natuurlijk van harte welkom. Er is volop vertier, ook voor de jongere gasten. Zo is er een springkussen en is Jägershof aanwezig voor een lekkere snack.

We hopen er met elkaar een fantastische dag van te maken. Om met de woorden van de Iso Lemon Tennistour af te sluiten: Jacco Eltingh staat garant voor een unieke, onvergetelijke tenniservaring!