MTC Musselkanaal

Roy Schoonveld nieuwe tennisleraar MTC

Vanaf 1 november zal Roy Schoonveld bij ons de tennislessen verzorgen voor zowel senioren als junioren. Rudi Otten stopt, na goed overleg, per die datum volledig met het geven van tennisles bij MTC.

Roy Schoonveld is 25 jaar en is sinds vijf jaar actief als tennisleraar. In 2007 was Roy Nederlands kampioen van de jeugd t/m 16 jaar. Momenteel speelt hij nog in de hoofdklasse. Onderaan deze pagina stelt hij zich kort voor.

Tennisles voor de jeugd

Vanaf 1 november zal Roy Schoonveld ook les gaan geven aan de jeugd. De tijden van de jeugdlessen blijven ongewijzigd.

Tennisles voor senioren

Wil jij je tennisvaardigheden verbeteren en lijkt het je leuk om tennisles te krijgen van Roy? Meld je dan aan! Tennislessen zullen gegeven worden op de donderdag- of vrijdagavond. 

Tien lessen voor de prijs van negen

Roy biedt alle leden die les gaan nemen één gratis les aan. Voor de eerste tien lessen betaal je daarom, bij een groepsgrootte van vier, € 103,50. Normaal kost een pakket van tien lessen € 115,-.

Aanmelden

Je kunt je voor tennisles aanmelden via info@mtc-musselkanaal.nl. Dit kan tot en met dinsdag 31 oktober.

Introductie Roy Schoonveld:

Mijn naam is Roy Schoonveld, ik ben 25 jaar en woonachtig in Groningen. Momenteel ben ik nog bezig met mijn ALO opleiding (HBO 4e jaars) en ben ik al een aantal jaar (sinds 2012) tennistrainer.  Ik heb mijn tennistrainer A opleiding afgerond (2012-13) en dit jaar heb ik de B opleiding voor tennistrainer gedaan, en sinds 2 weken ben ik hiermee klaar!

Ik heb zelf altijd op hoog niveau gespeeld (nog steeds vrij hoog) maar tegenwoordig vind ik dit niet meer zo belangrijk en heb ik er ook niet veel tijd meer voor o.a. door het lesgeven. Mijn hoogste positie die ik in Nederland heb gehad is de 34e plek van Nederland bij de senioren. Mijn beste prestatie is denk ik toch Nederlands Kampioen bij de jeugd (2007) t/m 16 jaar. Vorig jaar was ik nog speelsterkte 1/2 op mijn pasje, maar doordat ik weinig toernooien heb gespeeld ben ik momenteel 2/3 op mijn pasje.  Ik speel zelf verder nog competitie bij Zuidwolde (zondag heren hoofdklasse) en een aantal weken in Duitsland (Essen) in een herenteam.

Verder vind ik het heel erg leuk om les te geven en ben ik in de loop der jaren ook steeds meer les gaan geven. Ik word ook enorm enthousiast van volwassenen en kinderen die gemotiveerd zijn om wat te leren en veel willen tennissen. Ik hoop mijn passie en kennis
over te dragen aan de mensen die ik les ga geven. Ik kijk er naar uit om bij jullie les te gaan geven, en ik hoop dat iedereen er veel zin in heeft en er veel plezier aan beleeft.

Tot snel op de baan!

Groet,
Roy